Voleibol

Els favorits del Vichy Catalan Volei Tour han de remuntar a Empuriabrava

Voleibol. És l’última prova abans de la gran final de Cambrils

Els favorits del Campionat de Catalunya de Volei Platja Vichy Catalan Volei Tour han patit i han hagut de remuntar per aconseguir la victòria en la prova que s’ha disputat a Empuriabrava. Kadri Puri i Erika Kliokmanaite, i els germans Monfort han guanyat aquesta cinquena prova abans de la gran final de Cambrils.

En la final femenina les catalanes Julia Bonet i Becky Fernández s’han adaptat a les ratxes de vent de la forta tramuntana i s’han imposat en el primer set. Les favorites, Kadri Puri i Erika Kliokmanaite, han sabut reaccionat i han aconseguit la victòria en el desempat. En la finalmasculina Javi i Vicente Monfort s’han enfrontat per primer cop als joves Elio Carrodeguas i Dexter Edwards, que han fet un joc fàcil i eficaç, i s’han adjudiat el primer set. Els germans valencians poc a poc han trobat el seu joc, han anivellat el partit i s’han emportat el triomf. Les vuit millors parelles disputaran la gran final el 5 i 6 de setembre a Cambrils.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)