Més esport

Anna Godoy liderarà la selecció espanyola en el mundial

Triatló. A més de la campiona estatal, hi serà la també barcelonina Sara Pérez. El seleccionador espanyol també hi inscriu la banyolina Carolina Routier en espera que la federació internacional ampliï el nombre de places

Les barcelonines Anna Godoy, flamant campiona d’Espanya a Pontevedra, i Sara Pérez figuren en la llista de seleccionades per al mundial de triatló, que degut a la pandèmia de la Covid-19 es resoldrà en una sola prova el 5 de setembre a Hamburg. Completa la selecció espanyola la mallorquina Xisca Tous. El seleccionador espanyol Iñaki Arenal també ha inscrit en el mundial a la banyolina Carolina Routier, en espera que la Federació Internacional de Triatló (ITU) ampliï a deu places més per sexe la participació en el campionat. En l’equip masculí hi figuren el mallorquí Mario Mola, triple campió mundial, el castellà Fernando Alarza, el gallec Antonio Serrat i el valencià Roberto Sánchez Mantecón.

El mundial es disputarà en la modalitat esprint, la meitat de la distància olímpica, amb 750 m de natació, 20 km de ciclisme i 5 km de cursa peu. La participació a Hamburg serà pràcticament europea atesa la impossibilitat de viatjar de la majoria de triatletes dels Estats Units, Canadà i Austràlia, i tampoc no s’espera presència sud-americana i asiàtica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)