Atletisme

La nit dels rècords

Atletisme. Oukhelfen i Galimany guanyen el campionat de Catalunya de 5.000 en ruta a Santa Cristina d’Aro amb els millors temps històrics

El reusenc Abdessamad Oukhelfen i la vallenca Marta Galimany són els campions de Catalunya en els 5.000 metres en ruta, amb les victòries en la setena edició del campionat disputat a Santa Cristina d’Aro i arrodonides amb els respectius rècords: 14:00 i 16:14. La cursa, en un circuit molt ràpid, va tenir els deu primers per sota dels 15 minuts.

Oukhelfen (Platges de Castelló) va superar Santi Catrofe (CA Santa Cristina d’Aro), segon, amb 14:13; registre també inferior al que tenia el lloretenc Josep Lluís Blanco (14:20). Mourad Mounin (AA Catalunya) va completar el podi amb un temps de 14:25, Xavier Badia (AA Xafatolls) va ser quart, amb 14:29, i el banyolí Oriol Cardona (CN Banyoles), cinquè, amb 14:42.

Marta Galimany (FC Barcelona) va guanyar rebaixant en aquest cas el seu propi rècord (16:20). La selvatana Bàrbara Ramón (AA Catalunya), amb 17:08, i la palamosina Laura Rodríguez (Lleida UA), amb 17:10, van ser segona i tercera, i les promeses Maria Casals (CA Canovelles) i Carlota Rodés (CA Canaletes-Sant Martí), quarta i cinquena, les dues amb 17:50.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)