Tennis

S’acomiaden en el debut

Tennis. Paula Badosa cau contra la russa Gratxeva per 6-4 i 7-5 en el primer partit de l’obert dels Estats Units, i Albert Ramos és superat clarament pel grec Tsitsipas per 6-2, 6-1 i 6-1

Els catalans Paula Badosa i Albert Ramos s’han acomiadat de l’obert dels Estats Units que s’ha iniciat avui en la bombolla de Nova York en el primer partit que han disputat. La jugadora de Begur ha perdut contra la russa Varvara Gratxeva per 6-4 i 7-5 en poc més d’una hora i mitja. En el primer set Paula Badosa ha cedit el seu servei en el quart joc i, tot i que l’ha recuperat en el setè i després ha anivellat el marcador (4-4), la russa li ha tornat a fer un break en el desè joc i s’ha emportat la primera màniga (6-4). En el segon set l’empordanesa s’ha posat al davant amb un trencament en el tercer joc, i s’hi ha mantingut fins a situar-se a un joc d’emportar-se el set (3-5). A partir d’aquí la russa no li ha donat cap possibilitat, ha guanyat els darrers quatre jocs, amb dos breaks inclosos, i s’ha emportat el set (7-5) i la victòria

Albert Ramos no ha pogut oposar resistència al grec Stefanos Tsitsipas i ha caigut derrotat per un clar 6-2, 6-1 i 6-1, en 1h38. El mataroní no ha sabut aturar el joc del quart cap de sèrie i sempre ha anat per sota en el marcador. Albert Ramos ha cedit el seu servei en dues ocasions en els dos primers sets i tres vegades en el tercer. La sacada de Stefanos Tsitsipas ha estat demolidora i el mataroní no ha disposar de cap bola per aconseguir un trencament i posar en dificultats el seu rival

Els altres dos catalans en competició en el US Open debuten avui. Marcel Granollers s’enfrontarà al polonès Kamil Majchrak i Aliona Bolsova jugarà contra la suïssa Jil Teichmann.