Handbol

El KH-7 Granollers anirà a Portugal en l’Europa Cup

Handbol. Les vallesanes jugaran la segona eliminatòria contra l’Alavarium Love Tiles el mes d’octubre amb la tornada a casa

El KH-7 Granollers s’enfrontarà en la segona eliminatòria de l’Europa Cup femenina a l’equip portuguès de l’Alavarium Love Tiles, del municipi d’Aveiro. Així ho ha determinat el sorteig d’aquesta nova competició europea. Aquesta eliminatòria es disputarà en el mes d’octubre, el partit d’anada a Portugal serà el 10 o l’11, i el de tornada es jugarà la setmana següent a Granollers el 17 o el 18. En aquesta segona eliminatòria hi ha dos equips més de la divisió d’honor femenina, el Rocasa Gran Canaria s’enfrontarà al Westfriesland neerlandès i el Rincon Fertilidad Màlaga jugarà contra el Valur islandès. Els nou equips guanyadors d’aquesta eliminatòria passaran a la tercera, on ja hi ha 23 equips que estan preclassificats. Es disputarà en el mes de novembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)