Més esport

Banyoles proclama els nous campions estatals

Triatló. 145 participants en la cita del Pla de l’Estany, disputada seguint les normes de seguretat i amb victòries per a Paula Herrero i Alberto González

L’asturiana Paula Herrero (Náutico Naaron) i l’andalús Alberto González (Arcade Inforhouse Santiago) són els campions estatals de triatló en la distància olímpica, després de guanyar les curses disputades a Banyoles en el retorn de la competició al Pla de l’Estany. Hi havia 145 participants i, avui, n’hi haurà 250 més en la copa d’Europa júnior. Les proves es fan segons el protocol consensuat per l’Ajuntament de Banyoles i la Fetri, d’acord amb les autoritats sanitàries, que limita la participació i els circuits al voltant de l’Estany, estableix controls de temperatura i zones d’accés restringit. Fins i tot l’entrega de medalles era amb els vencedors recollint-les d’una safata i posant-se-la ells mateixos. També el públic tenia una zona reservada i exclusiva, sense possibilitat de contacte ni amb competidors ni amb voluntaris.

González, campió estatal esprint fa quinze dies en format contra el rellotge, guanyava en superar Ángel Sánchez i Kevin Tarek en el desenllaç, per només 2 i 4 segons amb un temps de 1h45:43. Jordi Garcia, plata fa dos anys també a Banyoles, abandonava en la bicicleta per problemes mecànics.

Herrero va desequilibrar la cursa femenina en la primera de les tres voltes a peu, amb 41 segons d’avantatge i 1:08 al final amb 2h00:37. Irene Loizate i María Varo eren segona i tercera; la calellenca Anna Flaquer, cinquena, i la banyolina Sara Loher, sisena.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)