Handbol

Es crea una comissió gestora per dirigir l’Asobal en espera de les eleccions

Handbol. El mànager del Barça David Barrufet en formarà part

L’assemblea general extraordinària, celebrada avui de forma telemàtica amb els 15 clubs que són socis de l’Asobal (Associació de Clubs Espanyols d’Handbol), ha rebutjat la seva dissolució per una àmplia majoria de 13 vots en contra i 2 a favor, segons una nota emesa pel propi organisme. En la reunió dels clubs s’ha acordat la creació d’una comissió gestora formada per Servando Revuelta Ortiz (Liberbank Cantabria Sinfín), com a president, a més de Javier Palacios (Incarlopsa Cuenca) i David Barrufet (Barça). La comissió gestora exercirà les funcions de la comissió delegada a l’espera de celebrar, en una data per determinar, les eleccions per la nova composició de la comissió delegada i per a la presidència de l’Asobal. L’últim president Adolfo Aragonés va dimitir a finals d’agost.

D’altra banda, l’Asobal continua treballant en el perfeccionament del protocol sanitari que s’ha remès als clubs perquè aportin les millores que considerin oportunes amb l’objectiu comú de garantir la seguretat tant dels jugadors com del públic assistent a la lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)