Tennis

Naomi Osaka, baixa a Roland Garros per les molèsties als isquiotibials

Tennis. La flamant campiona de l’obert dels Estats Units no s’ha recuperat dels problemes musculars que ja la van afectar a Nova York

La japonesa Naomi Osaka, flamant guanyadora de l’obert dels Estats Units, ha anunciat que no competirà a Roland Garros, que comença la setmana vinent, per molèsties als isquiotibials. “Malauradament no podré competir a l’obert de França aquest any. Els meus isquiotibials encara estan adolorits, així que no tindré temps suficient per preparar-me per a la pista”, ha comunicat la mateixa jugadora a través de les xarxes socials. Osaka va assolir dissabte passat el tercer Grand Slam de la seva carrera, el segon a Nova York, després de vèncer en tres sets la bielorussa Victoria Azarenka. La victòria l’ha catapultat fins al tercer lloc del rànquing mundial per darrera de l’australiana Ashleig Barty, que tampoc serà a París, i la romanesa Simona Halep.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)