Golf

Justin Thomas, primer líder de l’obert dels Estats Units

Golf. El nord-americà ha presentat una targeta amb 65 cops (-5) i en té un d’avantatge respecte dels seus compatriotes Matthew Wolff i Patrick Reed, i el belga Thomas Pieters

El nord-americà Justin Thomas és el líder de l’obert dels Estats Units, que se celebra en el recorregut de Winged Foot, als afores de Nova York, després de la primera jornada. Amb una targeta amb 65 cops (-5), Thomas avantatge per un sol impacte al triplet perseguidor que conformen els seus compatriotes Matthew Wolff i Patrick Reed, i el belga Thomas Pieters. En espera de les tres jornades més dures, els jugadors que colpegen més lluny i recta des del tee de sortida són els que ocupen la part alta de la classificació. El basc Jon Rahm, segon en el rànquing mundial, ocupa la catorzena posició provisional (69).

Eduard Rousaud, un ‘eagle’ per començar

El jove barceloní de 20 anys Eduard Rousaud, un dels tretze jugadors amateurs convidats en el torneig, s’ha estrenat en el seu primer major amb un espectacular eagle des del carrer en el primer forat, però tres doble bogeys, quatre bogeys i un únic birdie l’han relegat a la part baixa de la classificació. De moment, ocupa la 120a posició, amb una targeta de 76 cops (+6).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)