Golf

Tiger Woods no passa el tall a l’obert dels EUA

Golf.

El llegendari Tiger Woods s’ha convertit la matinada passada en el golfista més destacat víctima de la duresa del recorregut del Winged Foot Golf Club, on se celebra l’Obert dels Estats Units, i no ha superat el tall de la segona jornada. Woods, de 44 anys, guanyador de 15 títols dels tornejos majors, inclosos tres de l’obert dels EUA (2000, 2002, 2008) va acabar el dia amb 77 cops (+7) i va sumar 150 (+10), molt allunyat del + 6 en què va quedar el tall.Woods s’ha quedat fora per vuitena vegada en els seus últims 15 tornejos grans. Tampoc tindrà l’oportunitat de vèncer el nord-americà, com és Phil Mickelson, de 50 anys, que va acabar la segona ronda amb 74 cops (+4) i va sumar 154 (+14). Un altre il·lustre que va ser víctima de la duresa del camp va ser el nord-americà Jordan Spieth. El líder després de la segona jornada és el nord-americà Patrick Redd (-4), per davant dels seus compatriotes Bryson DeChambeau (-3). Justin Thomas (-2), el canari Rafa Cabrera (-2) i el nord-americà Harris English (-2) són tercers. Només sis jugadors estan per sota el par del camp.

Pel que fa a l’amateur català de 20 anys Eduard Rousaud, ha acabat la segona jornada amb 85 cops (+15) i n’ha sumat 161 (+21) en total, la pitjor marca dels participants, posant fi a la seva enriquidora aventura. El castellonenc Sergio Garcia tampoc no ha passat el tall, tal com li havia passat al PGA.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)