El Barça sentencia el Viveros Herol al contraatac (39-22)

Handbol. La connexió danesa amb Möller (17 aturades) i Mortensen (9 gols) ha estat determinant

El Barça, 203 dies després, ha tingut una tornada plàcida al Palau Blaugrana, a porta tancada, però amb un triomf contundent contra el Viveros Herol Nava (39-22), en el tercer partit de la lliga Sacyr Asobal. Les bones intervencions de Kevin Möller sota els pals (17 i un 44% d’encert) i un contraatac letal (18), on han destacat les 9 dianes de Casper Mortensen, han estat determinants en un partit que ja estava resolt a la primera meitat (20-12).

El primer quart de joc ha tingut diferents alternatives. Mortensen ha començat endollat i a còpia de contraatacs ha fet la primera estrebada en el resultat (5-1). El Viveros Herol ha ajustat la defensa i ha aprofitat les pèrdues de pilota blaugranes per capgirar el marcador, amb un parcial de 0-5 després d’un penal executat per Pérez Arce. L’avantatge visitant ha estat efímera perquè el Barça ha reaccionat d’immediat. Aleix Gómez s’ha afegit a les sortides al contracop i l’equip de Barbeito s’ha tornar a obrir una escletxa amb un parcial de 9-2 (14-8). El conjunt de Nava de la Asunción ha aturat momentàniament el cop després d’un temps mort, però els últims minuts s’han convertit en un intercanvi de gols i el Barça, letal al contraatac (12 de 14), ha deixat el partit pràcticament sentenciat a la mitja part (20-12).

Després de la represa, s’ha mantingut la mateixa tònica. El danès Kevin Möller s’ha fet encara més gran sota els pals i el Barça, amb una velocitat de vertigen, ha anat incrementant la seva renda. A l’equip castellà se li ha fet molt llarg el partit, incapaç de mantenir el ritme imposat per la piconadora blaugrana, que ha completat fins a 18 contraatacs. En el balanç ofensiu, a més de Mortensen també han destacat les 5 dianes de Luis Frade i de Mamadou Diocou.

Guardonats

En la prèvia del partit, s’han lliurat els premis als jugadors blaugrana que van ser escollits en el set ideal de l’última edició de la lliga Asobal: Gonzalo Pérez de Vargas (porter), Raúl Entrerríos (central), Dika Mem (lateral dret), Aleix Gómez (extrem dret) i Ludovic Fàbregas (pivot).