Ciclisme

Jofre Cullell, sense rival en el campionat estatal d’XCO

Ciclisme. El corredor del Megamo enllaça el seu tercer títol en el tercer any a la categoria promesa

Jofre Cullell (Santa Coloma de Farners, 1999) suma tres títols de campió estatal de BTT en la modalitat d’XCO, després del seu triomf en la prova disputada a Valladolid, en les tres edicions en què ha participat. N’hi queda una altra per a poder córrer a la categoria elit, en què seria un seriós aspirant a l’or com ho demostra que fos el segon corredor de l’estat amb més rànquing UCI ara fa un any.

Campió de Catalunya absolut a Vilajuïga el mes d’agost, el corredor del Megamo ha tret 4 minuts al segon i al tercer mentre el tossenc Dídac Carvacho, que corria amb la selecció catalana, era cinquè.

Les curses elit són demà al matí les femenines amb Clàudia Galicia (Megamo) i Txell Figueras (MMR) favorites al podi en una prova en que les sub-23 sí hi participen. Rocío del Alba (BH), la millor corredora de l’estat va ser-ne la vencedora absoluta l’any 2019.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)