Tercera victòria del Fraikin Granollers

Handbol. L’equip vallesà ha resolt amb èxit el partit a Conca (24-32) en el seu primer desplaçament de la lliga Asobal

El Fraikin BM Granollers ha segellat a Conca (24-32) la tercera victòria en tres partits a la lliga Asobal, la primera a domicili. L’equip d’Antonio Rama ha pres la iniciativa des dels primers minuts de joc i ja ha arribat al descans amb 4 gols de renda (13-17). Després de la represa, l’equip vallesà ha resistit la tímida reacció local i les bones intervencions de Pol Sastre sota els pals (10 aturades i un 47%), i l’encert ofensiu d’Antonio Garcia (8 gols), Esteban Salinas (7) i Borja Lancina (7) han acabat de sentenciar el duel per una màxima diferència de 8 gols (24-32).