Golf

Només tres jugadors per sota del par en l’obert dels EUA

Golf.

El golfista nord-americà Matthew Wolff és líder després de la tercera jornada en la seva estrena a l’Obert de Golf dels Estats Units, que es disputa aquest cap de setmana al complicat recorregut Winged Foot, als afores de Nova York “He tingut molta fortuna amb les posicions de la bola a l’herba alta. Ha estat una lluita i espero seguir pegant bons cops demà “, va dir Wolff que, encara que només va aconseguir posar la bola en dos carrers en tota la ronda, va igualar el rècord de resultat de la setmana amb cinc cops sota par.

En el segon gran de la seva carrera, Wolff lidera la classificació amb -5, dos cops per davant del seu compatriota Bryson Dechambeau (-3) i quatre per davant de el sud-africà Louis Oosthuizen (-1) –vencedor de l’obert britànic del 20210–, els dos únics que han aconseguit mantenir-se sota el par al costat del líder. “Em vaig sentir molt còmode a el principi de la ronda i de cop i volta les coses no van funcionar, però vaig demostrar resiliència i estic content. Ha estat una muntanya russa “, va dir Dechambeau, que ha arribat a posar-se líder en diversos moments en Winged Foot.

Durant una tercera jornada amb bastant moviment en la classificació han aconseguit avançar posicions fins a la part alta de la classificació el nord-irlandès Rory McIlroy (+1), guanyador de l’US Open de 2011, i el nord-americà Zach Johnson (+2), amb sengles rondes de dos cops sota el par.

El líder de la jornada anterior, el nord-americà Patrick Reed (+3), no ha aconseguit emular la seva gran actuació amb el putt de dies anteriors i ha acabat empatat en l’onzè lloc, a vuit cops de Wolff.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)