Tennis

Schwartzman trenca el malefici contra Nadal

Tennis.

La derrota prou contundent per 6-2 i 7-5 de Rafa Nadal (2) dissabte a la nit contra l’argentí Diego El Peque Schwartzman (8) en els quarts de final del Masters 1000 de Roma posa fi a una ratxa de nou triomfs seguits del manacorí davant d’uns dels millors jugadors de terra batuda de l’actualitat. Tots dos s’han entrenat junts un bon grapat de vegades perquè els uneix una bona amistat però dins la pista la pugna va oferir punts molt brillants que van acabar amb el nou cops campió del torneig fora de combat. L’argentí, quinzè en el rànquing mundial, havia perdut sempre contra el balear en una relació de partits que va començar el 2013 i en què el sud-americà només havia esgarrapat dos sets.

Diego Schwartzman busca avui al vespre davant del canadenc Denis Shapovalov (12) la final més transcendent de la seva carrera, en la qual atresora tres títols. L’altra semifinal la juguen no abans de les dues del migdia el serbi Novak Djokovic (1) i el noruec Casper Ruud.

“No és el moment de trobar excuses. S’ha d’acceptar que no vaig jugar prou bé”, ha dit Nadal al final del partit. El manacorí ha tornat a les pistes a Roma després de sis mesos d’absència i havia ofert un bon to en els primers partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)