Atletisme

Bossy i Barrachina repeteixen a la Mercè

Atletisme. La vilafranquina Loehr ha estat segona i la badalonina Ortiz, tercera, en la 42a edició de la cursa, que ha aplegat 3.000 atletes

Els catalans Artur Bossy (Castillejo & Cáceres), amb 30:20, i Gemma Barrachina (Ríos Running), amb 34:19, van ser ahir els vencedors absoluts en la 42a edició de la Cursa de la Mercè i van revalidar els títols de l’any passat. Bossy i Barrachina es van imposar en la segona jornada de l’edició més atípica sobre el circuit de 10 km amb 3.000 corredors (1.500 en cada jornada) de manera presencial. Bossy, que partia amb la millor marca en els 10 km (28:46), va lluitar fins al final davant els marroquins de la Sansi Soufiane Abrouk (2n) i Mohamed El Ghazouany (4t) i el triatleta australià Marcel Walkington (91è del rànquing mundial de triatló), que va acabar tercer. Barrachina va avantatjar l’atleta de Vilafranca del Penedès Sara Loehr de 47 segons (36:06) i de 55 la badalonina Miriam Ortiz (36:14).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)