Golf

DeChambeua guanya el seu primer Grand Slam

Golf. El nord-americà s’ha imposat amb autoritat en l’Obert dels Estats Units i ha superat per sis cops al segon classificat

El nord-americà Bryson DeChambeau ha guanyat l’Obert dels Estats Units que s’ha disputat en el camp de Winged Foot, a Nova York, i ha aconseguit el primer Grand Slam de la seva carrera. Bryson DeChambeau ha sigut l’únic jugador que ha pogut baixar del par del camp al final de la competició amb 274 cops ( -6). El californià de 27 anys s’ha imposat amb autoritat i ha superat per sis cops al segon classificat, el nord-americà Matthew Wolff, de 21 anys, que ha fet el par (280) després dels quatre dies de competició. La tercera posició ha sigut pel sud-africà Louis Oosthuizen amb 282 cops (+2). Bryson DeChambeau ha superat les dificultats del camp millor que els seus rivals amb cops molt llacs, i amb molta precisió en el joc curt.

En un any marcat pel coronavirus, els dos Grans Slams que s’han disputat els han guanyat jugadors que no en tenien cap en el seu palmarès. El nord-americà Collin Morikawa es va imposar en el PGA i ara Bryson DeChambeau ha sigut el millor en l’Obert dels Estats Units. En el mes de novembre es disputarà el Masters d’Augusta, ajornat en el seu moment, mentre que el quart Grand Slam, l’Open Britànic, es va cancel·lar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)