Tennis

Halep s’emporta el títol a Roma contra una Pliskova que ha d’abandonar

Tennis. La romanesa suma el tercer títol de l’any al guanyar per 6-0, 2-1 i retirada, per la lesió a l’espatlla i a la cuixa de la txeca

La romanesa Simona Halep ha guanyat el títol del Master 1000 de Roma al superar en la final a la txeca Karolina Pliskova per 6-0, 2-1 i retirada en poc més de mitja hora de joc. La primera favorita i segona del rànquing mundial no ha tingut oposició en la segona cap de sèrie, que defensava el títol, i que ha tingut problemes a l’espatlla i en la cuixa esquerra, i ha hagut d’abandonar.

Simona Halep s’ha emportat el seu tercer títol de l’any després d’haver guanyat a Dubai i Praga, i ja en suma 22 en la seva carrera. La romana ha ampliat fins a catorze la seva ratxa de partits sense perdre aquesta temporada.

La final masculina del Master 1000 de Roma entre el serbi Novak Djokovic (1) i l’argentí Diego Schwartzman (8) es jugarà a partir de les cinc de la tarda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)