Ciclisme

Dos detinguts de l’equip Arkéa Samsic en una investigació de dopatge en el Tour

Ciclisme. Els mitjans francesos diuen que és tracta d’un dels metges i del fisioterapeuta del colombià Nairo Quintana

S’han detingut a dos membres de l’equip Arkéa Samsic francès en l’investigació que ha obert la fiscalia francesa per una sospita de dopatge en el Tour de França, segons informen els mitjans francesos. El diari Le Parisien ha dit que es tracte d’un dels dos metges de l’equip i del fisioterapeuta espanyol de Nairo Quintana. Segons aquest mitja durant el matí s’ha interrogat a Nairo Quintana i al seu germà Dayer.

El setmanari Le Journal du Dimanche i el diari L’Equipe han explicat que dimecres els gendarmes van escorcollar l’hotel on estava l’equip, i en especial les habitacions dels tres corredors colombians del conjunt, la de Nairo Quintana, la del seu germà Dayer i la de Winner Anacona. També la dels massatgistes de l’equip i alguns dels seus cotxes. La fiscalia francesa ha informat que en aquests escorcolls: “Es van trobar nombrosos productes sanitaris i medicaments que poden ser qualificats de dopants” i per això s’ha continuat investigant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)