Waterpolo

El CN Barcelona jugarà a Siracusa i el CN Terrassa a Budapest

Waterpolo. L’equip cenebista i el terrassenc ja coneixen els seus rivals per accedir a la fase de grups de la Champions

El CN Barcelona jugarà a Siracusa (Sicília) i el CN Terrassa a Budapest (Hongria) en la fase prèvia de la lliga de campions, que s’ha sortejat aquest migdia a Nyon (Suïssa) i es portarà a terme entre l’11 i el 15 de novembre. Dels divuit equips participants, només els primers de cada seu accediran a la fase de grups de la lliga de campions, on ja hi està classificat el CN Atlètic Barceloneta.

El CN Barcelona jugarà en el subgrup A1, amb els amfitrions de l’Ortigia Siracusa, l’Steaua de Bucarest, el Jadran Split i el Primorac Kotor. En el subgrup A2 hi jugarà l’Snolnok, el Mladost Zagreb, el Paix d’Aix i l’Ydraikos. Els vencedors de cada subgrup s’enfrontaran per una plaça a la Champions. En tot cas, es farà una classificació final per determinar quins equips es reubiquen en l’Euro Cup.

El CN Terrassa jugarà en el subgrup B1 de la capital hongaresa, amb els amfitrions l’OSC Budapest, el Sintez Kazan, el Radnicki Kragujevac i el Tourcoring. En el subgrup B2 hi competirà el Vouliagmeni, el Brescia, l’Oradea i l’Enka Istambul.

LA DADA

Només els primers de cada seu accediran a la lliga de campions
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)