Tennis

Robredo: 20 anys a París

Tennis. L’olotí és a dos triomfs del quadre en la fase prèvia que va començar amb victòria dilluns en un torneig en què va debutar el 29 de maig del 2000 i en el qual ha arribat cinc cops als quarts

La persistència de Tommy Robredo als 38 anys té molt de mèrit i només s’explica per una gran motivació després d’una carrera prolífica i d’haver assaborit èxits eloqüents, com 12 títols ATP, una participació en la copa Masters 2006 i haver-se enfilat fins al cinquè lloc mundial l’agost d’aquell mateix any. Instal·lat en el lloc 220è, dilluns va superar el belga Arthur de Greef en el primer dels tres partits de la sempre dura fase prèvia del reformulat Roland Garros. Fa més de 20 anys, el 29 de maig del 2000, va debutar al coliseu francès, el temple de la terra batuda, amb victòria sobre l’italià Igor Gaudi por 6-4, 6-0. “Em fa molta il·lusió superar la prèvia”, afirma l’olotí, que encara té papallones a l’estómac: “Sempre tens nervis i si és un Grand Slam encara més, sobretot en aquest en què ho he fet bé molts cops.” Té un balanç de 37-14 en els partits de quadre i ha arribat cinc cops a quarts: 2003, 2005, 2007, 2009 i 2013.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)