Ciclisme

Nairo Quintana diu que no van trobar substàncies dopants en la seva habitació

Ciclisme. Els dos detinguts per un possible cas de dopatge de l’equip Arkéa Samsic en el Tour queden en llibertat després de declarar

El colombià Nairo Quintana ha fet un comunicat en el que explica que la gendarmeria francesa no va trobar substàncies dopanats en la seva habitació quan la va escorcollar la setmana passada durant el Tour de França. El líder de l’equip Arkéa Samsic francès ha explicat: “Van confiscar suplements vitamínics perfectament legals, encara que potser no familiars per a les autoritats franceses. Aquesta és la principal raó per la qual es necessita temps perquè s’aclareixi bé tot el que ha passat”. El colombià també ha dit que va contestar a les preguntes amb tranquil·litat i no ha estat objecte de cap acusació. Nairo Quintana ha dit que mai ha utilitzat substancies il·legals que: “No tinc i mai he tingut res a amagar”.

El metge i el fisioterapeuta de Nairo Quintana han quedat en llibertat després de declarar segons ha informat la fiscalia que porta el cas. En el seu comunicat la fiscalia ha dit que continuaran les indagacions i també hi hauran nous interrogatoris.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)