Olimpisme

Tòquio prepara protocols pels Jocs Olímpics del 2021

Olimpisme. Els esportistes tindrien els moviments restringits, de la vila olímpica a les instal·lacions, i hi hauria públic a les graderies

Els organitzadors dels Jocs Olímpics de Tòquio 2021 estant preparant els protocols sanitaris per poder disputar la competició encara que la pandèmia pel coronavirus no remeti i no hi hagi vacuna, tal i com va afirmar fa uns dies el president del Comitè Olímpic Internacional Thomas Bach.

Ja s’estan coneixen algunes propostes que afectarien als esportistes i al públic. Els participants no haurien de passar la quarantena que actualment està imposant el Japó, però s’haurien de fer les proves PCR abans de marxar dels seus països i també a l’arribada al Japó. Només es podrien desplaçar entre la Vila Olímpica i les instal·lacions esportives que tinguessin assignades per entrenar o competir. No podrien anar lliurament per Tòquio o altres ciutats del Japó.

Pel que fa al públic es podrien aplicar les mesures que tenen actualment els esports japonesos que van començar amb 5.000 espectadors als estadis de futbol i beisbol, els esports més populars, i aquesta setmana s’han ampliat fins al 50 per cent de l’aforament. Sempre però, amb les mesures preventives de l’us de la mascara pels aficionats, el control de temperatura a l’entrada dels estadis, la distancia entre persones i la prohibició de cridar, cantar i parlar alt a les graderies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)