Tennis

Nadal té Thiem i Zverev al seu cantó del quadre de Roland Garros

Tennis.

El dotze cops campió i màxim favorit al títol de Roland Garros –arrenca diumenge–, el balear Rafa Nadal (2), debutarà contra el bielorús bielorús Egor Gerasimov (83è) i jugaria la hipotètica semifinal contra l’austríac Dominic Thiem (3), finalista les dues darrers edicions i recent campió a l’obert dels EUA, i els potencials quarts davant de l’alemany Alexander Zverev (6), un altre primera espasa que viatjarà a París amb el seu nou tècnic David Ferrer i que va ser finalista a l’obert del EUA. Sobre el paper també té en el seu camí al japonès Kei Nishikori. El serbi Novak Djokovic (2), per la seva banda, debutarà amb el cues Mikael Ymer (80è) i se les hauria en les semifinals amb el rus Daniil Medvedev (4) en semifinals o amb el grec Stefanos Tsitsipas (6). Nadal s’ha entrenat avui en la pista central, que estrena sostre retràctil, per primera vegada en aquesta edició.

Pel que fa als catalans, mataroní Albert Ramos (44è) debutarà contra el francès Adrian Mannarino (38è). En noies, Paula Badosa (87a) s’enfrontarà a la ucraïnesa Katerina Kozlova (97a) i Aliona Bolsova (97a) se les haurà amb la italiana Jasmine Paolini (94a).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)