Handbol

Això ja comença

Handbol. El Sarrià afronta l’inici del segon curs a Plata a Lalín (19 h), contra un equip ascendit, contra el qual volen sumar els primers punts

El Sarrià ha sortit aquest matí per jugar el primer partit del seu segon curs a Plata aquesta tarda (19 h) al Lalín Arena, amb els resultats negatius de les proves serològiques de tota la plantilla que el govern gallec estableix per a les competicions d’àmbit estatal. “Ens hem d’adaptar, les planificacions poden canviar i en un moment donat un partit es pot ajornar”, diu Salva Puig abans del xiulet inicial d’un partit al qual el Sarrià, com tots, arriba amb una preparació atípica. “Els primers partits sempre són una mica de tempteig, i encara més aquest any, que cap hem pogut fer una pretemporada normal perquè qui no ha tingut problemes per lligar amistosos no podia entrenar-se amb contacte”, argumenta el vallesà. “Qui mentalment estigui més ficat tindrà més possibilitats de victòria”, afirma el tècnic del Sarrià, que, com fa un any, comença la lliga fora de casa i contra un equip ascendit –el curs passat els sarrianencs debutaven amb triomf a Còrdova–. “Han tingut un parell de reforços, però l’estructura és la mateixa, el model de joc i l’entrenador. Tindran la il·lusió del debut, estem preparats pel que ens trobarem i estic segur que, si l’equip és sòlid i competitiu, tindrem possibilitats de treure un bon resultat”, diu Puig sobre el duel contra el Lalín, un dels tres equips gallecs del grup de deu en què hi ha quatre catalans, que es jugarà amb només seixanta persones a la grada.

Patrocini

El Bordils, demà a Sant Joan Despí

El vuitè curs del Bordils a Plata comença demà (12.30 h) a la pista del Barça B, contra qui ha protagonitzat grans duels cada temporada. “Han rejovenit molt l’equip, però la qualitat dels jugadors que pugen és molt alta”, diu Pau Campos, el tècnic blanc-i-verd, que només té la baixa de Carles Pou (molèsties al turmell). “És el nostre porter de referència, amb ell vam pujar a Plata i el coneixem molt a ell i ell a nosaltres”, afirma l’entrenador sobre Jordi González, que aquest estiu ha deixat el Bordils després de 23 anys defensant els colors del club. “Era un oportunitat molt bona que havia d’aprofitar. N’hi havien arribat d’altres abans”, argumenta Campos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)