Ciclisme

Gaze i Galícia són els primers vencedors en la Sea Otter Europe

Ciclisme.La cursa en format marató, de 60 quilòmetres, obria el reduït programa esportiu de la cita

El neozelandès Samuel Gaze (Alpecin Fenix) i l’osonenca Clàudia Galicia (Megamo Factory) són els vencedors de la Marathon Cup BTT, puntuable per a les UCI Marathon Series i que obria en reduït programa esportiu de la Sea Otter Europe Costa Brava Girona Bike Show.

Gaze, que en l’edició del 2019 ja va guanyar la cursa marató i la d’XCO, ha superat Francesc Guerra (BUFF) en els darrers metres del recorregut, de 60 quilòmetres i després de 2h59:26. Ever Gómez (Olympia) ha tancat el podi a 1:55 i amb un esprint encara més ajustat que el que donava el triomf perquè el corredor d’origen bolivià superava per un sol segon Robert Bou (TBelles). Ismale Ventura (ESMTB) era cinquè a 2:41 i més de dos minuts i mig de marge respecte el sisèPau Marzà (Gobik).

Galicia ha dominat amb autoritat la categoria femenina i ha tret sis minuts i mig a Arantxa Salvadó (Gobik), segona. Lourdes Cayetano (Biking Point) era tercera i Sílvia Roura (Platja d’Aro CC) quarta encara per sota les 4 hores. Natalia Fischer (Scott) completava els llocs d’honor amb 4h00:44.

Patrocini

DIRECTO:Samuel Gaze (Alpecin Fenix) gana la prueba al sprint, por delante de Francesc Guerra (BUFF SCOTT MTB TEAM)!Qué final!!💥#ScottMarathonCup

Posted by Marathon Cup BTT on Saturday, September 26, 2020
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)