Ciclisme

Van der Breggen signa el doblet en un festival dels Països Baixos a Imola

Ciclisme.La nova campiona del món de ruta havia guanyat la CRI dijous

Anna van der Breggen és la nova campiona del món de ciclisme femení en la modalitat de ruta, després de guanyar en solitari una cursa en què la selecció dels Països Baixos no ha tingut rival. Perquè a més de la victòria en solitari, completant una brillant estratègia amb què marxava a 40 quilòmetres de la línia d’arribada.

Annemiek Van Vleuten –clau en el moviment tàctic juntament amb Voss– i la italiana Elisa Longo Borghini es disputaven el segon lloc a l’esprint amb l’anterior campiona del món imposant-se tot i dur la mà trencada i una desafortunada maniobra de la posterior medalla de bronze. Les dues entraven a 1:20

Mariane Vos, també protagonista en l’escapada de Van der Breggen, era la primera en creuar la línia de meta d’un grup de quatre corredores a 2:01.

Fina

La campiona olímpica a Rio, d’Europa i del món de contrarellotge i vencedora de Flandes, Lieja, Strade Bianche i Flecha Valona, o tres Giros completa el seu brillant palmarès amb el segon mallot irisat. En les darreres cinc setmanes ha guanyat el seu primer títol nacional, l’europeu de contrarellotge, el tercer Giro, el primer mundial de contrarellotge –duia quatre plates– i el seu segon mundial després del del 2018