El Sarrià perd a Galícia (28-25) en l’inici de la divisió de Plata

Handbol. El Lalín es distancia en l’inici de la segona meitat i manté la seva avantatge

La UE Sarrià ha perdut en la seva estrena a la divisió de Plata d’aquesta campanya al caure per 28-25 a la pista del Disiclín Lalín, en la primera jornada. El conjunt sarrianenc ha mantingut el partit anivellat en la primera meitat i s’ha arribat al descans amb una mínima avantatge local (10-9). En la segona part el Lalín, un recent ascendit, s’ha escapat en el marcador en els primers minuts i en el minut 40 tenia sis gols d’avantatge, 17-11. El Sarrià ho ha intentat i per moments ha reduït la diferència, però els gallecs no s’han deixat sorprendre i han aconseguit la seva primera victòria en el seu debut a la categoria. Pere Arnau ha estat el més destacat de l’equip sarrianenc amb 8 gols.