La UE Sarrià perd a Galícia en la seva estrena a la lliga

Handbol. El Disiclín Lalín es distancia en l’inici de la segona meitat, els sarrianencs van a remolc i intenten refer-se, però cauen derrotats

Lalín 28 sarrià 25

DISICLÍN LALÍN:Duran, Lago, Gil (5), Loson, B. Fernández (4), López (6), Batan, Porto (3), R. Fernández, R. Pedreira (2). Iglesias, Álvarez (4), Toimil, Pererira i J. Pedreira (4) i González (p.s.).UE SARRIÀ:Moreno, Masmiquel (1), Portulas (1), March (2), Segarra (1), Martínez, M. Arnau, P. Arnau (8), Ballester (1), Mariscal (3), Lozano (5), Serrano (2), Teixidor (1), Vicente i Toro (p.s.).PARCIALS CADA CINC MINUTS:2-2, 3-5, 4-6, 7-6, 8-9, 10-9 (descans), 13-10, 17-11, 19-15, 22-16, 26-20 i 28-25.ÀRBITRES:Hoz i Riloba. Van desqualificar Porto i Pereira, i van excloure B. Fernández, López, J. Pedreira, del Lalín i Segarra i M. Arnau, del Sarrià.

La UE Sarrià va perdre en la seva estrena a la divisió de plata al ser derrotat per 28-25 a la pista del Disiclín Lalín. El conjunt sarrianenc va començar bé el partit i en el minut 7 guanyava de tres gols (2-5), i després l’enfrontament es va mantenir anivellat, amb avantatges d’un gol per part d’un i altre equip. Es va arribar al descans amb un mínim avantatge del conjunt local per 10-9.

En la segona part els sarrianencs no van fer una bona sortida i el Lalín, un equip que acaba de pujar, es va escapar en el marcador en els primers minuts. En el minut 40 el conjunt gallec va arribar als sis gols d’avantatge, 17-11, i deu minuts després ja en tenia set (22-15). El Sarrià va anar a remolc, però ho va intentar i per moments va reduir la diferència en el marcador. No va ser suficient per intentar puntuar, els gallecs no es van deixar sorprendre i van aconseguir la seva primera victòria en el seu debut a la categoria.

Pere Arnau va ser el més destacat de l’equip sarrianenc amb vuit gols, mentre que pel conjunt gallec Jorge López en va marcar sis.

La UE Sarrià no va tenir el seu millor dia en la seva tornada a la competició i no va quedar satisfet del resultat final ni del joc, però el més positiu va ser que va poder tornar a jugar després de la llarga aturada per culpa de la pandèmia.