Una estrena que no oblidaran

Handbol. Derrota del Bordils en el primer partit de lliga, a la pista del Barça B, amb Jordi González debutant a la porteria blaugrana i desequilibrant la balança en els últims minuts

BARÇA B 33 BORDILS 28

BARÇA B:Jordi González (1), Soler, Pujol (4), Palomino (1), Roca (2), Zarzuela (2), Domènech, Montserrat, Barbeito (10), Orts, Reguart, Rosell, Fernández (5), Cenic (5), Parera (2) i Cadelo (1).HANDBOL BORDILS:David Mach, Xicu Reixach (1), Prat (6), Palahí (8), Masó, Vilanova, Pou, Oliver, Moreno, Fornés (2), Montes (3), Batlle, Bañeras (2), Rodoreda, Pep Reixach (4) i Ferrer (2).PARCIALS:3-3, 6-6, 8-8, 11-11, 14-13, 16-17; 18-20, 20-22, 23-24, 26-25, 30-27 i 33-28.ÀRBITRES:Jordi Pinilla Iglesias i Èric Deirós Borràs. Exclusions: Rosell (12’), Montserrat (30’) i Roca (54’), del Barça B, i Masó (57’), del Bordils.

El Bordils comença el curs 2020/21 amb derrota, a la pista del Barça B, en el debut de Jordi González amb el filial blaugrana. I és l’aportació del porter el que explica el desenllaç del partit, amb aturades contra els seus excompanys, que, esgotats per haver jugat al ritme del rival (24-25, Esteve Ferrer), després d’encaixar un 4-0 van veure com el seu referent de tota la vida a la porteria els marcava el 31-27 en l’única inferioritat bordilenca.

Arnau Palahí va inaugurar el marcador (0-1) i es va erigir en la referència ofensiva del Bordils en la primera meitat amb sis gols (16-17). El segon de Bañeras va donar el primer avantatge de dos als blanc-i-verds, però l’entrada en escena d’Alejandro Barbeito va permetre al filial blaugrana capgirar el resultat (15-13). El temps mort de Pau Campos va igualar el duel (15-14 Montes i 15-15 Fornés).

Ferrer (17-19), Palahí (18-20 i 21-23) i Prat al contraatac (20-22) van donar nous avantatges de dos al Bordils, però la defensa especial del Barça B sobre Palahí i la tornada de Jordi a la porteria local van permetre a Pujol empatar a 23 al contraatac. Barbeito (10 gols) va liderar el 4-0 que va capgirar el duel abans que el Bordils hagués d’agafar l’autocar per anar-se a dutxar al pavelló del CH Sant Joan Despí, per la negativa del Barça de cedir-los un vestidor a la ciutat esportiva Joan Gamper.

Hem estat molt bé fins que per la fatiga hem perdut 3 o 4 pilotes, i després ha aparegut en Jordi amb cinc aturades els últims deu minuts
El resultat és injust, acabem amb la diferència més alta en tot el partit. No hem sabut jugar els últims minuts