Més esport

Tercer triomf de l’any per a Ari Sánchez i Ale Salazar

Pàdel. S’han emportat el títol de l’Estrella Damm Menorca Open en la final catalana contra Lucia Sainz i Gemma Triay (3-6, 6-1 i 6-2)

La reusenca Ari Sánchez, amb Ale Salazar, ha guanyat l’Estrella Damm Menorca Open en la final catalana contra la barcelonina Lucia Sainz, al costat de Gemma Triay. Sánchez i Salazar han perdut el primer set (3-6), però han remuntat els dos parcials següents (6-1 i 6-2) exhibint un gran joc per celebrar el tercer triomf del curs en un partit que ha durat gairebé dues hores. Les campiones han sumat 49 cops guanyadors, han comès 18 errades no forçades (25 de les finalistes) i han guanyat tres punts d’or per celebrar el triomf a Menorca. “Hem funcionat com a parella. Hem cregut i hem lluitat, cosa que ens havia faltat en els tornejos anteriors. Estem molt felices d’haver aconseguit la victòria davant de dues rivals que han estat a un gran nivell”, ha explicat la jugadora reusenca.

En la final masculina, Franco Stupaczuk i Daniel Gutiérrez han superat Fernando Belasteguin i Agustín Tapia, per 6-3 i 7-5.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)