Ciclisme

Sempre guanya el mateix: Gaze

Ciclisme. La Sea Otter Europe, sense fira ni zona comercial, i la participació en les proves reduïda a un terç, es tanca amb mil ciclistes i el mateix triomfador que en les últimes edicions

La quarta edició de la Sea Otter Europe s’ha dut a terme aquest cap de setmana a Girona, sense fira ni zona comercial, i amb la participació en les quatre proves esportives que s’hi feien en dos dies reduïda a menys d’un terç i amb les pertinents mesures d’higiene per garantir la seguretat dels presents, prop d’un miler. És clar que hi ha coses que es mantenen inalterables a la pandèmia mundial. El neozelandès Sam Gaze (Alpecin Fenix) fa tres anys seguits que guanya la prova reina de la cita de referència en el sector al sud d’Europa, la Super Cup Massi. I, per segon any seguit, la victòria en la prova d’XCO és l’endemà del triomf en la de marató...

Només Cristofer Bosque (Biking Point) va ser capaç de veure la roda de Gaze de prop, fins que el neozelandès es va escapar en solitari abans d’arribar a la meitat de les voltes al circuit, i va entrar amb un minut de marge sobre Bosque (Biking Point). Xavier Ariza (La Torreta) va ser tercer, a 2:36; Roberto Bou, quart, com en la marató dissabte, i el tossenc Dídac Carvacho (Irontech-Tecnic-Ambisist), cinquè i millor sub-23.

La promesa Núria Bosch (Tbikes) va ser la millor dona, superant Sara Gay (Biking Point). Noemí Moreno (Bauhaus) va tancar el podi.

La Ciclobrava i la Girona Gravel Ride, de caràcter cicloturista, completaven el programa esportiu del cap de setmana gironí.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)