Més esport

La UFEC inicia una campanya ‘Estem preparats. Torna al teu club’

Poliesportiu. S’ha realitzat un vídeo que busca ajudar els esportistes, practicants i famílies a perdre la por per tornar a fer esport

  • Una imatge del Vídeo UFEC.
  • VÍDEO: La campanya : "Estem preparats, torna al teu Club"

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), les federacions i els clubs han llençat l’espot de la campanya :‘Estem preparats. Torna al teu club’. Durant aquest mes de setembre s’ha reprès l’activitat esportiva de federacions i clubs marcada per la pandèmia de la COVID-19. El missatge de la campanya i del vídeo vol ajudar els esportistes, practicants i famílies a perdre la por per tornar a fer esport. Els protocols de les federacions han estat validats per la UFEC i autoritzats per la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física (SGEAF).

Totes les entitats esportives han fet esforços per adequar les normatives marcades per les autoritats per poder reprendre l’activitat dins la nova normalitat. Aquests esforços han creat uns espai segurs per a la pràctica esportiva, ja sigui en pavellons, camps, piscines o a l’aire lliure.

El missatge del vídeo i la campanya vol ajudar les persones, ja siguin esportistes, practicants, familiars o població en general, a perdre la por per tornar a fer esport. Les federacions i clubs han desenvolupat protocols, amb la col·laboració de la UFEC i seguint el Pla d’Acció pel Desconfinament Esportiu de Catalunya de la SGEAF, amb els requisits que han de complir les entitats organitzadores i participants en els entrenaments, partits amistosos i competicions de les diferents modalitats esportives. Actualment són prop de 40 protocols.

El vídeo s’ha realitzat amb la col·laboració de les federacions de basket, esquaix, handbol, hoquei i natació, en diferents competicions i entrenaments dels Lluïsos de Gràcia, l’Squash Marconi, el KH7 BM Granollers, el RC Polo de Barcelona i el Club Natació Atlètic-Barceloneta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)