Esports de muntanya

Oriol Cardona i Ainhoa Sanz triomfen al Trail del Cap de Creus

Curses de muntanya. El banyolí guanya la cursa que tenia un cartell farcit de noms de referència

Oriol Cardona i Ainhoa Sanz són els vencedors del Trail Cap de Creus, disputat el cap de setmana i que tenia en les vuit places per al Golden Trail Championship que es farà a les Açores i que serà la cita internacional de referència aquest 2020. Una circumstància que aplegava els millors corredors de l’estat en la cursa de 23 quilòmetres i 1.200 metres de desnivell a Roses, el més ràpid dels quals era el banyolí Oriol Cardona amb 1h42:20.

Antonio Martínez i Andreu Blanes eren segon i tercer a gairebé dos minuts del banyolí i aconseguien superar la resta de favorits que havien liderat la cursa amb Cardona. Aleix Domènech aconseguia el quart lloc i el darrer que donava accés a córrer la cursa de Madeira, amb menys d’un minut respecte els internacionals Antonio Alcalde, Marc Pinsach i Zaid Ait Malek.

La basca Ainhoa Sanz, amb poc més de dues hores, treia dos minuts a Oihana Kortazar i Azara García de los Salmones. Júlia Font aconseguia que una corredora catalana pogués ser al Golden Trail.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)