Esports de muntanya

Gairebé 400 corredors en la copa catalana a Ripoll

Curses d’orientació.

La copa catalana de curses d’Orientació 2020 ha començat a Ripoll un cop el protocol de tornada a l’activitat comptava amb el vist-i-plau del Procicat i la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física. El Ripollès va proclamar els campions de Catalunya de llarga distància dissabte i una cursa de mitja distància l’endemà, amb 392 participants entre les dues proves..

Marc Serrallonga (Grions Orientació) va guanyar la cursa llarga seguit del gironí d’Aligots Eloi Martí segon i de Quim Vich (COC) tercer. Mar Serrallonga, també dels Grions, va guanyar el títol femení seguida de Laura Baus (Aligots) i d’Alba Trabal.

Mar Serrallonga (Grions) va guanyar també la cursa de mitja distància amb Annabel Valledor (BadalonaO) segona i Laura Baus (Aligots) un altre cop al pdi, en aquest cas tercera. Quim Vich (COC), EloiMartí (Aligots) i Aniol Bisquert eren els tres primers diumenge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)