Tennis

Ramos juga un gran partit i supera Mannarino

Tennis.

Albert Ramos (41è de l’ATP) s’ha refet avui després de quatre eliminacions consecutives a les primeres de canvi en els quatre últims tornejos i ha superat amb solvència la primera eliminatòria de Roland Garros derrotant el francès Adrian Mannarino (39è) per 6-4, 6-3 i 6-0. El mataroní ha jugat amb una gran solvència i només ha cedit una vegada el seu servei. S’enfrontarà al rus Medvedev (2) o a l’hongarès Fuvsovics.

El dotze cops campió del torneig Rafa Nadal (1) i el subcampió dels dos últims anys Dominic Thiem (3), per la seva banda, han resolt sense problemes els seus respectius debuts. Nadal va superar el bielorús Egor Gerasimov (83è) per 6-4, 6-4 i 6-2 en 2 hores i 5 minuts. El balear n’ha fet prou amb un trencament en el primer set i un altre en el segon. Gerasimov s’hi ha revelat amb un 0-2 en l’inici del tercer però la seva reacció ha estat un miratge davant d’un rival sòlid. Nadal jugarà contra el nord-americà Mackenzie McDonald (236è) Thiem, per la seva banda, tenia un rival complicat, el croat Marin Cilic. El campió de l’obert dels EUA el 2014, però, no ha estat obstacle per al recent campió del Grand Slam de Nova York: 6-4, 6-3 i 6-3 en un minut més que Nadal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)