Futbol sala

El Barça renova Ferrao fins al 2024

Futbol sala. El pivot brasiler, de 29 anys i considerat el millor jugador del món, està vivint la seva setena temporada en les files blaugrana

El Barça i Ferrao, el considerat millor jugador del món, han arribat a un acord per ampliar la seva vinculació durant tres temporades més, fins el 30 de juny de 2024, amb una quarta d’opcional. El pivot brasiler, de 29 anys, està vivint la seva setena temporada en el Barça i, per tant, vestirà els colors blaugrana durant més d’una dècada. Ferrao va arribar al club català la temporada 2014-15 procedent del Tymen i ha anat millorant els seus registres curs rere curs fins a convertir-se en el tercer màxim golejador històric del club, amb 211 gols oficials. Només el superen Lozano, que n’ha marcat 262, i Wilde, que en va fer 247. Amb el Barça ha guanyat una lliga (2019), dues copes d’Espanya (2019 i 2020), dues copes del rei (2018 i 2019), una supercopa (2019) i cinc copes Catalunya (2014, 2015, 2016, 2017 i 2018). La seva millor temporada va ser la 2018-19, en què va anotar 55 gols en totes les competicions i va ser designat el MVP de la lliga i va ser escollit el millor jugador del món per FutsalPlanet. Una lesió al tendó d’Aquil·les, de la qual ja està totalment recuperat, el va tenir fora de les pistes durant gairebé tota la temporada passada.

En declaracions als mitjans oficials del club, Ferrao ha comentat: “Encara em queden molts reptes per assolir al club, principalment aquesta Champions que ens fa tanta il·lusió a tots i que ara tenim una gran oportunitat per intentar guanyar-la al Palau.” I ha afegit: “És un orgull vestir aquesta samarreta, des del primer dia m’he sentit com a casa meva en aquest club i vull seguir molts anys al Barça.” En l’acte de renovació també hi han assistit Albert Soler, responsable dels esports professionals del Barça, Josep Ramon Vidal-Abarca, responsable del futbol sala, i Txus Lahoz, el mànager de la secció.

EL PROTAGONISTA

Encara em queden molts reptes per assolir al club, principalment aquesta Champions que ens fa tanta il·lusió a tots i que ara tenim una gran oportunitat per intentar guanyar-la al Palau
Ferrao
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)