Atletisme

Galimany, Lamdassem i Mechaal, preseleccionats per al mundial de mitja marató

Atletisme. Es disputa el 17 d’octubre a la població polonesa de Gdynia

La Federació Espanyola d’Atletisme ha inclòs Marta Galimany (FC Barcelona), Ayad Lamdassem (Bikila) i Adel Mechaal (New Balance) entre els vuit preseleccionats per al mundial de mitja marató, que es disputa el 17 d’octubre a Gdynia (Polònia) si la pandèmia de la Covid-19 no ho impedeix. Tant Galimany com Lamdassem ja son consumats especialistes en les proves de ruta, mentre que Mechaal va fer oficialment la seva primera incursió en la mitja marató la setmana passada, amb un segon lloc a Istambul (1h03:25), on resideix des que va esclatar la pandèmia.

El mundial de mitja marató s’havia d’haver disputat el 29 de març, però es va haver d’ajornar per culpa del coronavirus. El mundial comptarà amb totes les mesures establertes en el protocol de la Federació Internacional d’Atletisme. L’ús de mascaretes serà obligatori en tot moment, excepte pels atletes en el moment de l’escalfament i de la cursa. Abans de viatjar a Polònia serà necessari fer un reconeixement mèdic, així com una PCR entre el 9 i el 14 d’octubre a tots els integrants de l’expedició. Aquests tests es repetiran a l’arribada a l’hotel de Gdynia i tot seguit es mantindrà a les delegacions aïllades de manera individual en espera dels resultats.

LA DADA

Mechaal es va estrenar en la distància la setmana passada, amb un segon lloc a Istambul (1h03:25)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)