Tennis

Djokovic derrota amb facilitat i rapidesa Ymer

Tennis.

El serbi Novak Djokovic (1) ha debutat avui amb un triomf clar davant del suec Mikael Ymer per 6-0, 6-2 i 6-3 en la primera eliminatòria de Roland Garros gràcies a un exercici de superioritat d’una hora i 38 minuts. Djokovic ha reiterat les deixades i ha marcat el ritme amb el seu revés davant d’un rival ràpid que s’ha fet un tip de córrer. Ymer, amb orgull, ha igualat el break en contra en el tercer set (3-3), però Nole ha restablert de seguida la normalitat. El número 1 i campió a París el 2016, jugarà la segona eliminatòria conta el lituà Ricardas Berankis.“Ha estat un gran partit, la millor manera de començar Roland Garros, amb només cinc jocs perduts i set punts en el primer set”, explica satisfet el balcànic que malgrat que considera que les deixades són un bon recurs en les condicions actuals, ha admès que potser n’ha abusat una mica.

Per un altre costat, el rival del mataroní Albert Ramos en la segona eliminatòria serà l’hongarès Marton Fucsovics, que dilluns, gairebé ales dotze de la nit, va protagonitzar la primera gran sorpresa del torneig eliminant el rus Daniil Medvedev (4) per 6-4, 7-6 (3), 2-6 i 6-1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)