Atletisme

Mechaal, preseleccionat

Atletisme. El palamosí és a la llista per al mundial de mitja marató de Gdynia (Polònia), juntament amb Marta Galimany i Ayad Lamdassem

La presència d’Adel Mechaal (New Balance) és la gran novetat en la llista de vuit preseleccionats per al mundial de mitja marató de Gdynia (Polònia), que es disputarà el 17 d’octubre si la pandèmia no ho impedeix. El migfondista palamosí, instal·lat a Istanbul des que es va estendre la Covid-19, va fer l’estrena oficial en la distància fa tot just deu dies a la capital turca, on va ser segon amb 1h03:25. També són a la preselecció Marta Galimany (Barça) i Ayad Lamdassem (Bikila), molt més avesats a les proves en ruta. La fondista vallenca és la vigent campiona estatal de marató (2h29:02) i també lidera el rànquing espanyol en la mitja (1h11:13). Lamdassem va ser el millor dels aspirants en el control de 15.000 m (44:18.59) de Sevilla, previ a la preselecció. El mundial incorporarà totes les mesures establertes en el protocol de la World Athletics.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)