Waterpolo

Can Llong, escenari de les supercopes d’Espanya

Waterpolo. Es disputaran a la piscina del CN Sabadell el cap de setmana del 10 i 11 d’octubre en format de final a quatre

La piscina de Can Llong del CN Sabadell serà l’escenari de les supercopes d’Espanya tant masculina com femenina el cap de setmana del 10 i 11 d’octubre. Els equips participants seran els classificats en els quatre primers llocs de l’última edició de la lliga, on hi són també els vigents campions de copa. Els emparellaments de semifinals seran el CN Atlètic Barceloneta-CN Sabadell i CN Barcelona-CN Terrassa, en homes; i CN Mataró-CN Sant Andreu i CE Mediterrani-CN Sabadell, en dones. El públic assistent haurà de seguir els protocols de seguretat que s’especifiquin atesa la pandèmia de la Covid-19. Les finals, emeses per Esport 3, es disputaran el diumenge 11 d’octubre, a les 11:30 h i 13:30 h.

Els campions de l’última edició van ser l’Atlètic Barceloneta, que es va imposar al CE Mediterrani a Terrassa (19-8), i el CN Mataró, que va superar el CN Sabadell en una final molt igualada a Can Llong, resolta en la tanda de penals (10-10 i 5-4).

LA DADA

L’Atlètic Barceloneta i el CN Mataró són els defensors del títol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)