Tennis

Nadal supera McDonald per la via ràpida

Tennis. Guanya en tres sets (6-1, 6-0 i 6-3) i ja és a la tercera eliminatòria de Roland Garros

El manacorí Rafa Nadal ha passat com una piconadora per sobre del nord-americà Mackenzie McDonald (6-1, 6-0 i 6-3) en 1h40 de joc per accedir a la tercera eliminatòria de Roland Garros. El dotze vegades campió a París s’ha mostrat molt sòlid i no ha tingut cap problema per superar un jugador molt més avesat a la pista ràpida i que figura en el 236è lloc del rànquing mundial. Nadal s’enfrontarà al vencedor del partit entre el japonès Kei Nishikori i l’italià Stefano Travaglia.

Thiem, endavant

Pràcticament a la mateixa hora que Nadal, a la pista Suzanne Lenglen, l’austríac Dominic Thiem (3), que figura en la mateixa part del quadre. també s’ha imposat al nord-americà Jack Sock (6-1, 6-3 i 7-6) en 2h22 de partit. Thiem, finalista en les dues últimes edicions de Roland Garros i flamant guanyador de l’obert dels Estats Units, ha dominat amb autoritat en els dos primers parcials, però el tercer se li ha complicat. No ha pogut donar continuïtat a dos trencaments en el tercer i el setè joc, i en el desempat ha hagut de salvar fins a tres pilotes de set (del 6-3 al 6-8) abans de poder cantar victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)