Tennis

Nadal i Thiem, trajectòries paral·leles

Tennis. Superen en tres sets McDonald i Sock i ja són a la tercera eliminatòria de Roland Garros

Rafa Nadal (2) i Dominic Thiem (3), protagonistes de les dues últimes finals a Roland Garros, van seguir ahir trajectòries pràcticament paral·leles en la segona volta del torneig parisenc. El manacorí va superar amb molta suficiència el nord-americà Mackenzie McDonald (6-1, 6-0 i 6-3) en 1h40 de joc. Pràcticament a la mateixa hora, a la pista Suzanne Lenglen, el tennista austríac, que figura en la mateixa part del quadre, també es va imposar al nord-americà Jack Sock (6-1, 6-3 i 7-6) en 2h22 de partit. Thiem, flamant guanyador de l’obert dels Estats Units, va dominar amb autoritat en els dos primers parcials, però el tercer se li va complicar. No va poder donar continuïtat a dos trencaments en el tercer i el setè joc, i en el desempat va haver de salvar fins a tres pilotes de set (del 3-6 al 8-6) abans de poder cantar victòria. Els rivals de Nadal i Thiem seran Travaglia i Ruud, respectivament. Molts més problemes va tenir l’alemany Alexander Zverev (6), que va necessitar cinc sets (2-6, 6-4, 7-6, 4-6 i 6-4) contra Pierre-Hugues Herbert. El francès, un consumat especialista en dobles, no li va deixar agafar el ritme amb deixades i constants pujades a la xarxa.

En els dobles, el barceloní Marcel Granollers i l’argentí Horacio Zeballos, caps de sèrie número 2, van perdre en tres sets contra els nord-americans Johnson i Querrey (6-3, 3-6 i 7-6). També van quedar fora de combat Paula Badosa-Elena Rybakina i Albert Ramos-Gianluca Mager.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)