Handbol

El duel entre la família Entrerríos a Nantes

Handbol. Aquest vespre (20:45 h per Esport 3) es retrobaran Alberto, el tècnic del conjunt francès, i Raúl, el capità del Barça, en la tercera jornada de la lliga de campions

La Federació Europea d’Handbol (EHF) ha designat com a partit estrella de la tercera jornada de la lliga de campions el que enfrontarà aquest vespre (20:45 h per Esport 3) el Nantes i el Barça, un duel molt especial a la família asturiana Entrerríos Rodríguez. El germà gran Alberto (1976) és l’entrenador del conjunt francès, mentre que el petit de la nissaga, Raúl (1981), és el capità de l’equip català. Aquesta pugna fratricida ha estat objecte d’un article tant al lloc web de l’EHF com del club blaugrana. “Serà un moment feliç, ja que pràcticament no ens veiem si no és en aquests partits. Els dos estem pràcticament sempre de viatge, així que segur que ho aprofitarem per xerrar una estona”, destaca l’entrenador del Nantes. Al seu torn, Raúl comenta: “Ara ell està a la banqueta, però encara era més complicat quan ens havíem d’enfrontar físicament a la pista.”

Pel que fa als aspectes esportius, els dos germans es llancen floretes. “És un dels millors jugadors d’aquest Barça. Faci el que faci sempre escull la millor opció. És capaç de mantenir el cap fred en els moments decisius del partit gràcies a la seva experiència i, tot i que ara Xavi Pascual el dosifica més per la seva edat continua essent un dels jugadors decisius de l’equip”, ressalta Alberto. I Raúl respon: “Des de petit sempre ha estat la meva referència. L’he admirat perquè sempre escoltava als seus companys. Ha estat molt important en el meu desenvolupament com a jugador.” De fet, el central blaugrana també pensa seguir les passes del seu germà amb el salt a les banquetes perquè a partir del curs vinent s’incorporarà al cos tècnic del Barça. Tot i l’admiració mútua, tots dos son enormement competitius i aquest vespre cadascú defensarà els seus colors. “Vull guanyar-lo, encara que sigui per un gol. Només podem pensar en els dos punts”, sentencia Raúl.

Més enllà del duel familiar, el Barça, que ha sumat dues victòries en dos partits de la lliga de campions, visitarà un Nantes molt reforçat després de la victòria de la setmana passada a la pista del Kiel (27-35). El partit també suposarà un retrobament entre molts jugadors que han vestit la samarreta del Barça, com el mateix Alberto Entrerríos, que ho va fer durant un curs (2001-02), però també Valero Rivera, David Balaguer, Adrià Figueras, Eduardo Gurbindo i Kiril Lazarov.

LA DADA

El Nantes-Barça és el partit estrella de la tercera jornada de la lliga de campions
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)