Tennis

Comiat amarg de Ramos contra Fucsovics a Roland Garros

Tennis.

Albert Ramos (44è de l’ATP) no ha sabut aprofitar les seves oportunitats davant de l’hongarès Marton Fucsovics (63è) i s’acomiada amb amargor en la segona eliminatòria de Roland Garros: 7-6 (2), 6-3 i 7-5 en tres hores i dos minuts.

El mataroní, que té com a sostre en el torneig els magnífics quarts de final del 2016, ha començat molt bé el partit amb un trencament favorable en el segon joc, però s’ha diluït. Ha desaprofitat set pilotes de trencament en el segon acte i això l’ha hipotecat. No obstant això, ha reaccionat amb un break en el vuitè joc del tercer set i ha alimentat les esperances de remuntada (3-5). Ben poc li ha durat l’alegria, perquè Fucsovics ha segellat un contrabreak en el joc posterior, ha igualat al servei (5-5) i ha repetit trencament (6-5) davant d’un rival desencisat. El parcial de Fucsovics, doncs, ha estat demolidor, amb 3-0, dos breaks i partit tancat en la segona pilota. L’hongarès domina el cara a cara entre dos per 3-1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)