Handbol

El Barça jugarà dos partits de la lliga Asobal a la Ciutat Esportiva

Handbol. El motiu és la coincidència amb la final a quatre de la lliga de campions de futbol sala, que es disputa al Palau Blaugrana

El Barça haurà de jugar els dos pròxims partits de la lliga Asobal com a local a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per la coincidència amb la final a quatre de la Champions de futbol sala, que es disputa al Palau Blaugrana el 9 i l’11 d’octubre. L’equip de Xavi Pascual jugarà contra el Fertiberia Port Sagunt, corresponent a la jornada 1, el dimarts 6 d’octubre (20 h) a la mateixa pista on s’entrena habitualment. Quatre dies més tard, el dissabte 10 (12 h) s’enfrontarà al Recoletas Atlético Valladolid, corresponent a la jornada 8, a la pista del pavelló de bàsquet de la Ciutat Esportiva per motius de producció televisiva, ja que el partit serà retransmès en directe per Gol i a través de l’App de la LigaSportsTV. Tots dos partits seran a porta tancada per motius de seguretat sanitària.

Després d’aquests dos compromisos de la lliga Asobal, el Barça ja podrà jugar al Palau Blaugrana el partit corresponent a la quarta jornada de la lliga de campions contra el Zagreb, el dimecres 14 a les 20:45 h.

El Benidorm-Granollers, ajornat

D’altra banda, el Benidorm ha ajornat el partit que havia de jugar el dimarts 6 d’octubre contra el Fraikin Granollers com a conseqüència de la quarantena que han de passar diversos jugadors per la Covid-19, tot i que posteriorment van donar negatiu en els tests serològics.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)