Handbol

El Barça brilla a Nantes (27-35)

Handbol. Ha superat el seu rival en totes les facetes del joc i es manté líder de la lliga de campions, amb tres victòries en tres partits

El Barça ha segellat una victòria de mèrit a la pista del Nantes (27-35), que ha comptat amb el suport de la seva afició, i continua imparable a la lliga de campions amb tres victòries en tres partits. L’equip blaugrana ha portat gairebé sempre la iniciativa, ha brillat en totes les facetes del joc, tant en defensa com en atac, i ha acabat deixant el seu rival sense arguments. La inspiració de Mem i Pálmarsson des de la primera línia i les aturades de Möller a la segona meitat (9 de 20) han estat determinants.

L’inici de partit ha tingut diverses alternances. El Nantes, gràcies a les aturades del futur porter blaugrana Emil Nielsen, ha colpejat primer (4-2). El Barça ha ajustat la defensa, Gonzalo ha tingut intervencions de mèrit i amb sortides al contraatac ha capgirat la situació amb un parcial de 0-4 (4-6). L’equip local ha estat més de 5 minuts sense anotar, però en un tres i no res ha restablert l’equilibri després d’un contracop de l’exblaugrana Valero Rivera. El ritme era de vertigen i les rotacions han començat més aviat que mai. La inspiració i l’encert de Mem i Pálmarsson, des de la primera línia, han donat un altre impuls al conjunt català i Alberto Entrerríos s’ha vist forçat a demanar temps mort (7-10). El Barça, però, portava la iniciativa i mantenia el seu full de ruta després d’una altra recuperació de Petrus (9-14). L’exclusió de Luis Frade i l’eficàcia de Rok Ovnicek donaven aire al Nantes (12-14), que no ha pogut impedir, però, que el Barça arribés a l’equador amb un parcial favorable de 15-18.

L’equip blaugrana ha resistit l’embranzida del Nantes, impulsat pels milers d’aficionats, després de la represa (18-19). Mem i Pálmarsson, amb bones connexions amb Fàbregas, han tornat a prendre el comandament. L’aparició de Möller també ha estat determinant. S’ha mostrat imbatible durant més de 7 minuts i un gol seu a porteria buida ha acabat d’impulsar el seu equip a la victòria final amb una màxima diferència de 8 gols (27-35).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)