Atletisme

Sara Gallego, al CAR de Sant Cugat

Atletisme. La velocista de l’Hospitalet Atletisme, triple campiona estatal de 400 m tanques, decideix donar un nou impuls a la seva carrera amb els Jocs Olímpics i l’europeu sub-23 a l’horitzó

La barcelonina Sara Gallego (2000), triple campiona estatal de 400 m tanques, ha decidit donar un nou impuls a la seva carrera atlètica i a partir del curs vinent s’entrenarà al CAR de Sant Cugat, a les ordres d’Àlex Codina i al costat d’atletes com Javi Delgado i Samuel García, entre d’altres. Així ho ha anunciat la mateixa velocista a través de les xarxes. Gallego agraeix el suport d’Agustí Chicón, que es va fer càrrec de la seva preparació després de la mort d’Armando Álvarez fa un any i mig, i es mostra il·lusionada davant la nova etapa. Amb vista al curs vinent, no amaga que els Jocs són la cita que més la motiva, tot i que encara no ha complert els 20 anys (els fa el dia 11). “El màxim repte són els Jocs. Serà complicat, però ho intentaré. Per la meva edat, el principal objectiu és lluitar per les medalles a l’europeu sub-23”, sentencia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)