Tennis

Paula Badosa continua el seu idil·li amb París i passa a vuitens

Tennis. L’empordanesa ha derrotat per 6-4 i 6-3 a la letona Jelena Ostapenko en un partit impressionant de força i concentració a Roland Garros

Paula Badosa s’ha classificat pels vuitens de final de Roland Garros i continua el seu idil·li amb París. L’empordanesa ha derrotat per 6-4 i 6-3 a la letona Jelena Ostapenko i ha arribat més lluny que mai en un torneig Grand Slam. Després d’una hora i vint-i-dos minuts de lluita contra una jugadora potent que és la 43 del rànquing mundial i que va guanyar a París l’any 2017, la jugadora de Begur (87 del món) ha pogut celebrar la victòria i la classificació. La seva rival en els vuitens serà l’alemanya Laura Siegemund (66è del món).

Paula Badosa ha començat malament el partit i ha cedit el seu servei en el segon joc (0-2). La seva reacció ha estat important i molt concentrada i amb bons cops s’ha situat amb un 4-2 després de fer dos breaks, i s’ha emportat el primer set. En el segon la de Begur ha guanyat quatre jocs consecutius s’ha situat amb un 4-1 al seu favor. Malgrat que Jelena Ostapenko s’ha emportat dos jocs i s’ha apropat en el marcador, Paula Badosa ha mantingut la calma. L’empordanesa ha trencat novament el servei de la seva rival en el novè joc per guanyar el set per 6-3 i aconseguir la classificació pels vuitens de final.