Tennis

Badosa manté el seu idil·li amb París i ja és a vuitens

Tennis. L’empordanesa guanya per 6-4 i 6-3 Ostapenko en un partit ple de força i concentració i continua endavant a Roland Garros

La gran trajectòria de Paula Badosa en el Roland Garros 2020 continua i ja s’ha classificat per als vuitens de final. L’empordanesa manté el seu idil·li amb París, on va guanyar el torneig júnior del 2015 de Roland Garros, i ara està entre les setze millors del Grand Slam, el seu millor resultat. Paula Badosa va derrotar per 6-4 i 6-3 la letona Jelena Ostapenko després d’una hora i 22 minuts de lluita contra una jugadora potent que és la 43a del rànquing mundial i que va guanyar a París l’any 2017. La jugadora de Begur (87a del món) s’enfrontarà en els vuitens de final a l’alemanya Laura Siegemund (66a del món).

Paula Badosa va començar malament el partit i va cedir el servei en el segon joc (0-2). La seva reacció va ser important i, molt concentrada i amb bons cops, es va situar amb un 4-2 després de fer dos breaks sobre el servei de la rival i es va emportar el primer set. Jelena Ostapenko feia moltes errades no forçades, 21 en el primer set i 43 en tot el partit, mentre que Paula Badosa estava encertada en el servei (7 aces), aconseguia cops guanyadors i lluitava per cada pilota.

En el segon set, la de Begur va guanyar quatre jocs consecutius i es va situar amb un 4-1 al seu favor. Malgrat que Jelena Ostapenko es va emportar dos jocs seguits i es va apropar en el marcador, Paula Badosa va mantenir la calma. L’empordanesa va trencar novament el servei de la rival en el novè joc, va guanyar el set per 6-3 i va aconseguir la classificació per als vuitens.

Victòria de Djokovic

El primer cap de sèrie, Novak Djokovic, es va classificar per als vuitens amb comoditat en derrotar per 6-0, 6-3 i 6-2 el colombià Daniel Elahi Galan. En el duel estatal, l’asturià Pablo Carreño (17) va guanyar en quatre sets el castellonenc Roberto Bautista (10) per 6-4, 6-3, 5-7 i 6-4. En els dobles, el barceloní Marcel Granollers i l’argentí Horacio Zeballos, els segons caps de sèrie, van quedar eliminats en els vuitens de final en perdre contra els britànics Jamie Murray i Neal Skupski (13) per 6-3, 4-6 i 6-4.

Això és una cosa molt especial per a mi. He treballat molt per això, hi somiava i, a la fi, s’està fent realitat
Paula Badosa
Quan ets feliç fora de la pista és més fàcil rendir a dins. No tenia un entorn com m’agradava i vaig decidir fer un canvi
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)